Foto versier ploeg processie

willie

Deze foto kreeg ik van Willie Vranken hij woont op den dries  hij is een zoon van Willemke de familie Vranken staat beschreven in het boek van Catsop  hij vroeg me om deze te plaatsen en dat doe ik graag dit is een versier ploeg voor de processie ik heb er daar verschillende van dus komt dit item nog vaker terug. (voor alle foto’s geld hetzelfde staan er fouten namen niet goed gespeld etc. laat het me weten wild u ook een foto plaatsen dat kan)

 

1 Frits Cobben 2 Gus Willems 3 Giljam  Van Es 4 Thei Bekkers 5 Guus Hendriks 6 Eugene Maas 7 Albert Lemmens 8 Math Bours  9  Willie Vranken 10 Hoebair Vranken  11 Sjaak Claessen 12 Frans Notten 13 Frits Notten 14  Willie Vranken 15 Jan Bours 16 Giel Houben 17  Gerrit Bours  18 Frans Lemmens

Gepubliceerd door

catsop van vreuger

Ik ben Guus Smeets geboren en op getogen in Catsop mijn motto is wie geen verleden heeft ,heeft geen toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.