De witte

Een man die altijd vrolijk was en voor iedereen klaar stond of het nou de voetbalclub buurt of wat dan ook Martinus Verboort was er altijd bij ,hij was nergens bang voor en heeft me verschillende verhalen verteld waar ik hartelijk om gelachen heb maar zoals hij zei schrijf op  “ ik ben de Witte “dus bij deze

ccf28062014_00002

1 Jack Verboort 2 De witte 3 John Gubbels

Gepubliceerd door

catsop van vreuger

Ik ben Guus Smeets geboren en op getogen in Catsop mijn motto is wie geen verleden heeft ,heeft geen toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.