de bergklimmers

Zoals ik al eens beschreven heb de bergklimmers ontstaan in Catsop heb ik nog een foto van een latere datum gekregen van Thei van Mulken en wilde die graag publiceren

poeg bergbeklimmers

1 Chris Pepels 2 To Meeuwissen 3 Wil Deckers 4 Lucie Lacroix 5 Jo Kersemakers 6 Truus Derhaag 7 Pauline Derhaag 8 Thei van Mulken 9 Priem 10 Piet Lemmens 11 Mieke Pepels-Van Es

Gepubliceerd door

catsop van vreuger

Ik ben Guus Smeets geboren en op getogen in Catsop mijn motto is wie geen verleden heeft ,heeft geen toekomst

4 gedachten over “de bergklimmers”

  1. Nr. 11 is mijn zus Mieke Pepels-van Es. De foto is gemaakt in Verviers. Mijn vader Sjef van Es is in 1966 voorzitter van de Bergklimmers geweest. Dit staat overigens verkeerd in de geschiedenis van de Bergklimmers. Daar staat Lei van Es en dit moet Sjef van Es zijn.

    Like

  2. Hallo Guus. Leuk dat de naam van mijn zus er al bij staat. Sorry dat ik de indruk heb gewekt dat de foute voornaam van mijn vader in jouw blog stond. Dit staat fout in de historie van de Bergklimmers Stein op internet.
    met vriendelijke groet
    Trudie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.